Dostava

DOSTAVA/PREVZEM IZDELKOV
Naročene izdelke vam pošljemo preko dostavne službe Pošte Slovenije ali dostavne službe DPD. Naročene izdelke lahko prevzamete tudi osebno v naših poslovnih prostorih na naslovu Cesta Borisa Kidriča 3 v Zagorju ob Savi po predhodnem dogovoru.
STROŠKI DOSTAVE
Pri naročilih, katerih vrednost je večja od 300,00 €, je dostava brezplačna na področju celotne Slovenije. Brezplačno dostavo nudimo tudi našim rednim strankam, ki opravijo več nakupov v koledarskem letu v naši spletni trgovini ali v naši poslovalnici.
V kolikor je znesek naročila manjši od 300,00 €, znaša poštnina 5,99 €. Za izdelke na zalogi je predvideni čas dobave v povprečju od enega (1) do treh (3) delovnih dni od dneva naročila.
Pošta Slovenije zahteva dodaten znesek za pokritje stroškov nakazila, in sicer, če je znesek odkupnine:
– do 98,00 €, vam Pošta Slovenije zaračuna 1,05 €;
– 98,00 € do 501,00 €, vam Pošta Slovenije zaračuna 1,07 % od vrednosti;
– nad 501,00 €, vam Pošta Slovenije zaračuna 5,36 €;
– pri plačilu s kartico preko POS terminala, vam Pošta Slovenije zaračuna še dodatno 1,00 €.
ČAS DOSTAVE
Izdelke iz zaloge praviloma odpremimo še isti dan po prejemu naročila, oziroma naslednji delovni dan, če je bilo naročilo prejeto po 14. uri. Čas dostave, ki ga zagotavlja Pošta Slovenije, je en (1) do treh (3) delovnih dni. V večini primerov je paket pri vas že naslednji delovni dan, zaradi nepredvidenih prometnih in logističnih težav, lahko pride do morebitne zamude pri dostavi.