Vračilo izdelkov

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, NAPOTKI ZA VRAČILO IZDELKOV
Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini www.moj-komp.si, lahko, v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 14 dni od prejema izdelka sporoči podjetju pisno ali na e-poštni naslov prodaja@moj-komp.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Kupec mora podjetje o odstopu od pogodbe obvestiti z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Odstopna izjava mora biti poslana v roku, ki je določen za odstop od pogodbe. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Kupec nato mora v roku 14 dni po sporočilu blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati podjetju na naslov:
MOJ KOMP, Duško Malić s.p.
Cesta Borisa Kidriča 3
1410 Zagorje ob Savi
Tudi če v roku 14 dni od prejema blaga blago vrne, se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Podjetje kupcu v roku 14 dni od prejema sporočila vrne vsa opravljena plačila brez da kupec to zahteva. Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.
Izdelke lahko vrnete tudi osebno na prevzemnem mestu v naših poslovnih prostorih na naslovu Cesta Borisa Kidriča 3 v Zagorju ob Savi. Ko vračate izdelek, morate priložiti kopijo računa.
V primeru pošiljanja po pošti vam priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke. V primeru vračila izdelka mora kupec artikel pred predajo prevozniku ustrezno zaščititi. Izdelek mora zaščititi z originalno embalažo ali embalažo, ki lahko izdelek zaščiti enako kot ga je originalna embalaža. Stroški, ki nastanejo pri vračilu izdelkov krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Za vsa dodatna vprašanja glede vračila izdelkov nam lahko pišete na prodaja@moj-komp.si ali nas pokličete na 051 328 480.
REKLAMACIJA
Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 14 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake. V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. Kupec lahko blago v reklamacijo vrne tako, da ga prinese osebno ali pa ga na svoje stroške in po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem vrne po pošti na naslov:
MOJ KOMP, Duško Malić s.p.
Cesta Borisa Kidriča 3
1410 Zagorje ob Savi